Scheidingsmediation

Een scheiding heeft een enorme impact op je leven. En dat van kinderen. Scheidingsmediation van Het Loket Voor Scheiden helpt je die impact zo beperkt mogelijk te houden.

Los van alle emoties die het met zich meebrengt, komen er ook – soms heftige – financiële en praktische beslissingen bij kijken. Want wat gebeurt er met het huis? Jullie (gezamenlijke) bedrijf? Wat gaat de alimentatie bedragen, en hoe regelen jullie het goed voor de kinderen? Of je nu in goed overleg hebt besloten uit elkaar te gaan of niet, onafhankelijke scheidingsmediation helpt je er (snel) samen uit te komen. Alles goed te regelen. Want dat kan. Altijd.

Het Loket Voor Scheiden is als onafhankelijke scheidingsbemiddelaar onpartijdig en neutraal. Onbevooroordeeld. Ik help jullie alle praktische zaken op een constructieve, zo prettig mogelijke manier te regelen. Loods jullie stapsgewijs door de scheiding heen, om zo goed mogelijk – weliswaar apart van elkaar – verder te kunnen. Zodat je, ondanks het feit dat jullie relatie is beëindigd, een goed gevoel overhoudt aan de manier waarop je uit elkaar bent gegaan. Met ruimte voor emotie en respect voor elkaar.

gratis kennismaken

Zijn jullie eruit? Dan legt scheidingsmediator Diana van Beurden de door jullie gemaakte afspraken vast in een (echtscheidings)convenant. Hebben jullie kinderen? Dan nemen we meteen het opstellen van het (wettelijk verplichte) ouderschapsplan mee.

Bespaar je kinderen een vechtscheiding. De gang naar de rechter. Kies voor scheidingsbemiddeling van Het Loket Voor Scheiden. Zo hou je de scheiding zo prettig mogelijk. En de onderlinge verhoudingen ook.

kinderen en scheiden

Erkende scheidingsmediator

De juiste kennis, kunde en kwaliteit. Essentieel bij een goede begeleiding en afronding van een echtscheiding of het uit elkaar gaan. De mediator van scheidingsmediation Het Loket Voor Scheiden – Diana van Beurden – is juridisch onderlegd en ingeschreven in het MfN-register (Mediatorfederatie Nederland), aangesloten bij de Nederlandse Mediator vereniging (NMv), de Raad voor Rechtsbijstand (gekwalificeerde High Trust-praktijk) en het Juridisch Loket. Voor een optimale, kwalitatieve oplossing, voor iedereen.

certificering & samenwerking