Scheidingsmediator Diana van Beurden

Uit elkaar gaan is best moeilijk. Dat staat buiten kijf voor Diana van Beurden. “Als mediator zie ik dat dagelijks. Als je dan toch uit elkaar gaat, waarom niet kiezen voor de makkelijkste, prettigste en snelste manier? Als senior jurist en echtscheidingsmediator van Het Loket Voor Scheiden help ik jullie van A tot Z. Stap voor stap. Van open, constructief communiceren tot het maken van toekomstbestendige afspraken en de volledige juridische afwikkeling.”

Houd de regie van jullie scheiding in eigen hand, voorkom dat de rechter uiteindelijk beslist. Over jullie lot en/of dat van je kinderen. Want dat wil eigenlijk niemand, toch?

Mediator is een onbeschermde term, iedereen mag zich mediator noemen. Wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Zo zorgvuldig mogelijk verloopt? Kies voor scheidingsbemiddeling van mediator mr. Diana van Beurden, gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

✓ MfN registermediator
✓ High Trust praktijk
Stiefplancoach
✓ Vakkundig, pragmatisch & oplossingsgericht
✓ Jarenlange ervaring & tevreden cliënten

Het Loket Voor Scheiden helpt je de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen, op zakelijk én emotioneel vlak. Voor alle partijen

maak een afspraak
Diana van Beurden
Zorgeloos scheiden

Mediation is vrijwel altijd zinvol. Mits beide partijen de intentie hebben om tot een goede oplossing te komen. Je hebt allebei inspraak, je kunt allerhande (wettelijk verplichte én onderling afgestemde) afspraken vastleggen en het verloopt op een informele, soepele én veel snellere wijze dan wanneer er sprake is van een juridische procedure of vechtscheiding.

tarieven

Mediation helpt je verder

Als scheidingsmediator denk ik graag met jullie mee. Help jullie aan oplossingen, die je in eerste instantie wellicht niet hebt gezien. Zie mij als jullie rots in de branding, in deze stormachtige tijden. Jullie baken voor een nieuwe goede toekomst. Apart van elkaar. En gewoon, goed geregeld. Zónder vervelende rechtszaak – en bijbehorende kosten.

mijn werkwijze