Wat doe ik?

Het Loket voor Scheiden helpt je graag met elke vorm van mediation en financieel advies. We brengen onderliggende emoties boven tafel, waardoor er weer ruimte voor gesprek ontstaat. De eerste stap naar de oplossing van het conflict. Van een echtscheiding tot begeleiding van samengestelde gezinnen en het verbeteren van de onderlinge verhoudingen… wat voor conflict er ook mag zijn. Het leven is tenslotte te kort om ruzie te (blijven) maken. En je wordt er niet gelukkiger van.

Zet de eerste stap naar jullie nieuwe levens, nieuw geluk. Met mediation van Het Loket Voor Scheiden.

Referenties

Een scheiding is ook in financiële zin een ingrijpende gebeurtenis. Bij een mediationtraject kijken we dan ook niet alleen naar waar iemand ‘recht’ op heeft, maar ook naar wat reëel en haalbaar is.

Samen met jullie zetten we alle inkomsten, uitgaven en eventuele schulden op een rij, en maken we een persoonlijk budgetplan voor de nieuwe situatie ná de scheiding. Zaken als extra woonlasten, alimentatie, eventuele toeslagen waar je wellicht na de scheiding recht op hebt: niets wordt aan het toeval overgelaten. Het budgetplan creëert inzicht, rust en overzicht. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Nu én later.

financiële toekomst
Mediation en Financieel Advies
Diana van Beurden tevreden cliënten

Een scheiding of conflict is nooit leuk. Echter, de manier waarop het wordt afgehandeld maakt het verschil. Voor jou, jullie en de kinderen. Het Loket Voor Scheiden helpt jullie graag met een nieuwe start. Een gezonde basis voor de rest van jullie leven. Tevreden cliënten gingen je voor!

referenties

Altijd een passende oplossing

Onze gecertificeerde mediator beschikt over een jarenlange ervaring in het begeleiden van (echt)scheidingen en conflictsituaties. Het Loket Voor Scheiden (HLVS) bemiddelt en zoekt – samen met jullie – op een gestructureerde, efficiënte manier naar een oplossing die werkbaar is voor alle partijen. Ook voor de kinderen.

werkwijze

Wat kan ik voor jou betekenen?

Scheidingsmediation

Lees meer

Begeleiden bij het uit elkaar gaan

Lees meer

Kinderen & scheiden

Lees meer

Alimentatieberekeningen

Lees meer

Zicht krijgen op je financiële toekomst

Lees meer

Begeleiding bij samengestelde gezinnen

Lees meer

De vele voordelen van mediation

Het lijkt soms zo verleidelijk. Er is een conflict, en je hebt geen zin om ‘toe te geven’. Vooral als de communicatie flink verstoord is, lonkt wellicht de stap naar een advocaat. Er is ook nog een tussenweg: die van mediation. 9 van de 10 cliënten zijn achteraf ontzettend blij met hun keuze. Je komt immers snel tot oplossingen, houdt een relatief goede verstandhouding, het is een stuk goedkoper én… jullie houden zelf de regie. Als je ieder met een eigen advocaat naar de rechtbank gaat, is dat nog maar afwachten.