Lees de ervaringen
van mijn klanten

Prettig zakendoen.

"Het was prettig zakendoen met Diana. Ik vond het ook fijn dat ze even stil stond bij een aan mij veel gelegen emotioneel moment."

Wil – Hoenderloo

Zeer betrokken.

"Diana komt met adviezen waar je zelf niet aan zou denken. En is zeer betrokken gedurende het hele proces."

Andy – Hoofddorp

Alles goed geregeld, ik kan zorgeloos verder.

"Het was prettig om met Diana te werken. Samen waren we er niet uitgekomen, zoals we er nu uitgekomen zijn. Ze hield goed de balans in de gaten. Ik kan zorgeloos verder. Alles is goed geregeld nu. Iedereen tevreden."

Frans – Hoofddorp

Een verlichting.

"Vriendelijk, eerlijk en duidelijk. Voor een ervaring die door niemand als leuk zal worden ervaren is het een verlichting om met iemand te kunnen samenwerken die zonder oordeel – maar met alle kennis en als mens – met je meekijkt en meedenkt."

Tamara – Kudelstaart

Een zeer professioneel mediator.

"Ik heb Diana van Beurden als een zeer professioneel mediator ervaren. Op een onpartijdige wijze heeft zij het beste uit deze ingewikkelde scheiding weten te halen voor beide partijen, zodat wij nu tevreden kunnen werken aan een nieuwe toekomst! Zeker een MUST om met deze vrouw te werken!"

Anton – Hoofddorp

Kundig, prettig in de omgang en onpartijdig.

"Diana was kundig, prettig in de omgang en onpartijdig. Wij hadden een extra ingewikkelde situatie v.w.b. gelden in andere landen en bijbehorende regels i.v.m. belasting etc. Ze deed ontzettend haar best om alles wat dat betreft helder te krijgen. Indrukwekkend en erg fijn."

Laura – Heemstede