Uit elkaar gaan

De koek is op. Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Kies voor samenwerking en gesprek. Kom snel tot een oplossing met Het Loket Voor Scheiden. Als mediator ben ik open, eerlijk en onafhankelijk. Oordeel niet. Sleep jullie er doorheen. Want hoe jammer het ook is, het leven gaat door. En dan kun je er maar beter meteen het beste van maken. Toch?

Als jullie ‘scheidingscoach’ begeleid ik je bij het scheiden of uit elkaar gaan. Of jullie nu in gesprek zijn of niet: ik help je de communicatie te herstellen. Het gesprek te blijven voeren. Wel zo prettig, als er nog van alles geregeld moet worden. Ik zorg ervoor, dat jullie samen tot een oplossing komen. En welke emotionele, financiële, juridische en/of praktische aspecten er ook om de hoek komen kijken: als erkende scheidingsbemiddelaar help ik jullie weer op weg. Jullie eigen weg.

Elke scheidingssituatie is anders. Soms is er sprake van een hardnekkig conflict. Vaak zijn er kinderen betrokken. Ook de vorm van verbondenheid varieert. Of je nu getrouwd bent, ongehuwd (met of zonder samenlevingscontract) samenwoont of een geregistreerd partnerschap bent aangegaan dat nu beëindigd moet worden, als mediator en jurist weet ik precies wat er geregeld moet worden. Wat de praktische, juridische en financiële gevolgen zijn, en hoe je het beste uit elkaar kunt gaan. Wel zo prettig.

mediation

Is de rek eruit en gaan jullie echt uit elkaar? Focus op de kinderen. Als het voor hen goed geregeld is, dan is het regelen van de rest meteen een stuk eenvoudiger. Ik leer jullie te werken vanuit ‘een stip op de horizon’. Help jullie elkaar als partners los te laten. Vooruit te kijken. Voor een mooie toekomst en de beste oplossing. Voor jullie allemaal.

scheiden en kinderen